Samfundet Tigerstedt hälsar er välkomna till sin websajt, som lanserades på släktmötet på Riddarhuset 7.11.2015. Hemsidorna skall göra det enkelt att på ett och samma ställe hitta uppgifter om släkten: om händelser och skeenden där släktens representanter varit delaktiga, om ryktbara och beryktade personer, om platser som hänför sig till släktens forntid eller nutid.

Websajtens tyngdpunkt ligger nu vid historiska eller närhistoriska personer och händelser. Detta för att lite motverka den historielöshet som präglar informationsflödet i vårt digitala samhälle. Sajten belyser också färska händelser som berör släkten och inget hindrar att det blir flera sådana inlägg.

Jag hoppas ni är intresserade av det vi tillsvidare lyckats skramla ihop. Arbetet fortsätter, helst tillsammans med er som läser de här sidorna. Vi är säkra på att det finns kunskap och material, som förtjänar att bearbetas och publiceras på sajten, gör den mera levande och ökar intresset för den. För att bygga ut och berika sajten tar vi därför gärna emot idéer och förslag till inlägg av er. Klicka på Tag kontakt -fliken eller skriv till christoffer.tigerstedt(at)gmail.com

Christoffer Tigerstedt, ordf.
Samfundet Tigerstedt

2 Responses to Från ordföranden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *