Tigerstedtien sukuseura toivottaa teidät tervetulleeksi nettisivustolleen, joka julkistettiin Ritarihuoneella 7.11.2015 pidetyn sukutapaamisen yhteydessä. Sivujen tarkoituksena on koota sukua koskevaa tietoa yhteen paikkaan: kerromme suvun jäseniä koskettavista tapahtumista, sekä hyvämaineisista että vähemmän maineikkaista sukulaisista ja myös paikoista jotka liittyvät suvun menneisyyteen ja nykyisyyteen.

Nettisivujen painopiste on nyt historiallisissa tai lähihistorian henkilöissä ja tapahtumissa. Taka-ajatuksena on hieman torjua digiyhteiskuntamme informaatiotulvaa leimaavaa historiattomuutta. Sivusto valottaa myös tuoreita sukua koskevia tapahtumia eikä mikään estä sellaisen sisällön lisäämistä.

Toivon, että tähänastinen aikaansaannoksemme kiinnostaa lukijoitamme. Työ jatkuu, mieluiten yhdessä teidän kanssanne. Olemme vakuuttuneita siitä, että on olemassa aineistoja, joiden muokkaaminen julkaistaviksi elävöittäisi sivustoa ja lisäisi sen kiinnostavuutta. Sivuston kehittämiseksi ja rikastuttamiseksi otamme mielellämme vastaan sisältöideoita ja -ehdotuksia teiltä. Klikkaa ylävalikon “Tag kontakt”- painiketta tai kirjoita osoitteeseen christoffer.tigerstedt(at)gmail.com.

Christoffer Tigerstedt, puh.joht.
Samfundet Tigerstedt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *